Polenul Crud Poliflor - este o pulbere de obicei galbenă, constituită din grăuncioare microscopice, ce provin din anterele staminelor. Polenul mai este definit și ca o pulbere galbenă produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare mascule. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit că conțin 22 de nutrienți. Din această cauză polenul este considerat un „aliment complet”.Polenul conține:aminoacizi (metionină, valină, jizina, cistină, glutamină. etc.) care accelerează funcționarea ficatului și implicit dezintoxicarea organismului;grăsimi și mai ales acizi nesaturați - linol, acid linolic, acid arahidonic. - care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei fermenți, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistență.polenul conține de 20 de ori mai multă vitamina A decât morcovul, și tot asemenea provitamina A. Un gram de polen conține suficientă rutină pentru a asigură prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.vitamina E reduce parțial afecțiunile provocate de bioxidul de carbon și de bioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orăseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adaugă organismului substanțe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare.Polenul mai conține:- minerale importante, ca fierul și magneziul- lecitină și în special acizi nucleici- numeroase microelemente.Compozitie / Prospect: Polen crud poliflor.
Scrie parerea ta
Polen Crud Poliflor, 250gr, Onedia
Ai cumparat produsul Polen Crud Poliflor, 250gr, Onedia ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Polenul Crud Poliflor - este o pulbere de obicei galbenă, constituită din grăuncioare microscopice, ce provin din anterele staminelor. Polenul mai este definit și ca o pulbere galbenă produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare mascule. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit că conțin 22 de nutrienți. Din această cauză polenul este considerat un „aliment complet”.Polenul conține:aminoacizi (metionină, valină, jizina, cistină, glutamină. etc.) care accelerează funcționarea ficatului și implicit dezintoxicarea organismului;grăsimi și mai ales acizi nesaturați - linol, acid linolic, acid arahidonic. - care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei fermenți, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistență.polenul conține de 20 de ori mai multă vitamina A decât morcovul, și tot asemenea provitamina A. Un gram de polen conține suficientă rutină pentru a asigură prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.vitamina E reduce parțial afecțiunile provocate de bioxidul de carbon și de bioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orăseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adaugă organismului substanțe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare.Polenul mai conține:- minerale importante, ca fierul și magneziul- lecitină și în special acizi nucleici- numeroase microelemente.Compozitie / Prospect: Polen crud poliflor.
Acorda un calificativ