Nectarul natural din pulpa de caise potoleste setea si alina pofta de dulce, cat ai zice Bun de Tot. Din caise proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, nectarul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al caiselor. Caracteristici:Ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos. Fara arome adaugate, fara E-uri - 100% caise, culese si sortate cu grija - 0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)Ingrediente:Suc cu pulpa din caise proaspat presate - minim 40%, suc din struguri cu pulpa - minim 15% concentrat prin evaporarea blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa.Atentionari:A se agita inainte de a se consuma. Formarea de sedimente este o caracteristica naturala a sucului. Recomandam a se consuma in maxim 72 de ore de la deschidere.
Scrie parerea ta
Suc de Caise, fara zahar, SGR, 300ml, Bun de Tot
Ai cumparat produsul Suc de Caise, fara zahar, SGR, 300ml, Bun de Tot ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Nectarul natural din pulpa de caise potoleste setea si alina pofta de dulce, cat ai zice Bun de Tot. Din caise proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, nectarul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al caiselor. Caracteristici:Ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos. Fara arome adaugate, fara E-uri - 100% caise, culese si sortate cu grija - 0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)Ingrediente:Suc cu pulpa din caise proaspat presate - minim 40%, suc din struguri cu pulpa - minim 15% concentrat prin evaporarea blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa.Atentionari:A se agita inainte de a se consuma. Formarea de sedimente este o caracteristica naturala a sucului. Recomandam a se consuma in maxim 72 de ore de la deschidere.
Acorda un calificativ