Mix făină pentru pâine fără gluten cu nivel scăzut de carbohidrați este un produs fără gluten, vegan, bogat în fibre, rețeta rapidă și simplă, fără zahăr adăugat. Conține zaharuri sub formă lor naturală.Ingrediente: amestec de făină fără gluten (făină de mei, făină de quinoa), amestec de fibre (făină de psyllium, făină de fibre bambus), amidon din tapioca, agent de creștere (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric. Poate conţine urme de nuci. Valori Nutriţionale (analiză/100g): Valoare energetică 1245 kj / 305 kcal, grăsimi 2g, din care acizi grași saturați 0.3g, Carbohidrați 49.9g, din care zahăr 0.4g, fibre 27g, Proteine 6.7g, sare 0.02g. Mod de preparare: Ingrediente: 250g mix de făină, 5g Sare de Himalaya, 365g de apă caldă (cca 40°C). Amestecăm ingredientele și frământam bine. Se formează pâinea și se lasă să stea 15 minute. Este recomandat să facem 2-3 tăieturi pe aluat. Se coace în cuptor preîncălzit la 190°C timp de 70 minute. Se lasă să se răcească pe un grătar, iar după răcire se feliază.
Scrie parerea ta
Mix pentru Paine cu Carbohidrati Scazuti, 1 kg, Eden Premium
Ai cumparat produsul Mix pentru Paine cu Carbohidrati Scazuti, 1 kg, Eden Premium ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Mix făină pentru pâine fără gluten cu nivel scăzut de carbohidrați este un produs fără gluten, vegan, bogat în fibre, rețeta rapidă și simplă, fără zahăr adăugat. Conține zaharuri sub formă lor naturală.Ingrediente: amestec de făină fără gluten (făină de mei, făină de quinoa), amestec de fibre (făină de psyllium, făină de fibre bambus), amidon din tapioca, agent de creștere (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric. Poate conţine urme de nuci. Valori Nutriţionale (analiză/100g): Valoare energetică 1245 kj / 305 kcal, grăsimi 2g, din care acizi grași saturați 0.3g, Carbohidrați 49.9g, din care zahăr 0.4g, fibre 27g, Proteine 6.7g, sare 0.02g. Mod de preparare: Ingrediente: 250g mix de făină, 5g Sare de Himalaya, 365g de apă caldă (cca 40°C). Amestecăm ingredientele și frământam bine. Se formează pâinea și se lasă să stea 15 minute. Este recomandat să facem 2-3 tăieturi pe aluat. Se coace în cuptor preîncălzit la 190°C timp de 70 minute. Se lasă să se răcească pe un grătar, iar după răcire se feliază.
Acorda un calificativ