Kombu (Laminaria) raw bio 100gAlgele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu.In compozitia algelor intra oligoelemente cantitati semnificative de iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu.Algele proaspete sau uscate natural contin si vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP.Conform numeroase studii algele marine s-au dovedit eficiente in tratarea diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A si HIV. Algele au efect energizant asupra ficatului, facilitand eliminarea toxinelor si scazand astfel nivelul de stres al organismului.Mod de preparare:-la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.-in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;-fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare.Informatii nutritionale/100g:Proteine 6.9%Carbohidrati 52.1%Grasimi 1.1%Fibre 30%Potasiu 4330mgCalciu 810mgMagneziu 715mgFosfor 165mgFier 16.5mgIod 15.9mgVitamina A 0.04mgVitamina B12 0.3mg.Tara de origine: Spania
Scrie parerea ta
Alge Marine Kombu Bio 100gr Algamar
Ai cumparat produsul Alge Marine Kombu Bio 100gr Algamar ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Kombu (Laminaria) raw bio 100gAlgele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri. Bogata in acid glutamic, ajuta la normalizarea pulsului. Este bogata in minerale, in special in calciu si magneziu.In compozitia algelor intra oligoelemente cantitati semnificative de iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu.Algele proaspete sau uscate natural contin si vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, PP.Conform numeroase studii algele marine s-au dovedit eficiente in tratarea diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A si HIV. Algele au efect energizant asupra ficatului, facilitand eliminarea toxinelor si scazand astfel nivelul de stres al organismului.Mod de preparare:-la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.-in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;-fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare.Informatii nutritionale/100g:Proteine 6.9%Carbohidrati 52.1%Grasimi 1.1%Fibre 30%Potasiu 4330mgCalciu 810mgMagneziu 715mgFosfor 165mgFier 16.5mgIod 15.9mgVitamina A 0.04mgVitamina B12 0.3mg.Tara de origine: Spania
Acorda un calificativ