Făina proteică de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale și nu are gluten prin natura ingredientelor.Ingrediente:100% făină din seminţe întregi de cânepă, presate la rece și măcinate în moară cu pietre. Beneficii:Bogată în proteine – conţine 34% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în fibre (48%), în principal insolubileBogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi manganeste potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeniPrin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeniMod de consum:Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată.Poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.).Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten.Depozitare: Într-un spațiu întunecos, uscat, fără miros, maxim 25°C. A se depozita în frigider după deschiderea ambalajului.Termen de valabilitate: 30 luni în pachetul original, sigilat, atmosferă etanș și ambalaj rezistent la lumină.
Scrie parerea ta
Faina proteica de Canepa, 300g, Canah
Ai cumparat produsul Faina proteica de Canepa, 300g, Canah ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Făina proteică de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale și nu are gluten prin natura ingredientelor.Ingrediente:100% făină din seminţe întregi de cânepă, presate la rece și măcinate în moară cu pietre. Beneficii:Bogată în proteine – conţine 34% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în fibre (48%), în principal insolubileBogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi manganeste potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeniPrin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeniMod de consum:Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată.Poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.).Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten.Depozitare: Într-un spațiu întunecos, uscat, fără miros, maxim 25°C. A se depozita în frigider după deschiderea ambalajului.Termen de valabilitate: 30 luni în pachetul original, sigilat, atmosferă etanș și ambalaj rezistent la lumină.
Acorda un calificativ