Fără gluten Fără lapteFără ou Fără soiaFără porumb Vegan Ingrediente: Făină de mei, făină de orez integral, amidon din tapioca, făină de OVĂZ fără gluten, fibre de psyllium, fibre de bambus, făină de quinoa, agent de creştere: bicarbonat de sodiu, corector de aciditate: acid citric. Valori Nutriţionale per 100g produs: Valoare energetică 1398.83/333.63kcal, Grăsimi 2.53g, din care acizi graşi săturaţi 0.55g. Carbohidraţi 63.14g, din care zahăruri 0.154g, Fibre 13.63g, Proteine 7.798g, Sare 0.056g Reţetă pâine de casă (fără drojdie): Ingrediente (pentru o pâine de cca 500g): 280g Mix pentru Pâine de Casă Zoygli Free 6-7g Sare 320ml Apă caldă Mod de preparare:Se amestecă ingredientele și se frământă 2-3 minute până ce se obține un aluat omogen.Se lasă 5-10 minute, după care se răstoarnă aluatul obținut pe blatul de lucru presărat cu 5g făină fără gluten și se formează forma de pâine dorită. Înainte de coacere se poate unge suprafața aluatului cu ulei şi se poate face câteva tăieturi cu un cuţit. Se coace in cuptor preîncălzit la 200C, aprox 60-70 de minute.Se lasă să se răcească pe un grătar. Când s-a răcit, se poate felia!
Scrie parerea ta
Mix pentru paine de sasa, 1kg, Zoygli Free
Ai cumparat produsul Mix pentru paine de sasa, 1kg, Zoygli Free ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fără gluten Fără lapteFără ou Fără soiaFără porumb Vegan Ingrediente: Făină de mei, făină de orez integral, amidon din tapioca, făină de OVĂZ fără gluten, fibre de psyllium, fibre de bambus, făină de quinoa, agent de creştere: bicarbonat de sodiu, corector de aciditate: acid citric. Valori Nutriţionale per 100g produs: Valoare energetică 1398.83/333.63kcal, Grăsimi 2.53g, din care acizi graşi săturaţi 0.55g. Carbohidraţi 63.14g, din care zahăruri 0.154g, Fibre 13.63g, Proteine 7.798g, Sare 0.056g Reţetă pâine de casă (fără drojdie): Ingrediente (pentru o pâine de cca 500g): 280g Mix pentru Pâine de Casă Zoygli Free 6-7g Sare 320ml Apă caldă Mod de preparare:Se amestecă ingredientele și se frământă 2-3 minute până ce se obține un aluat omogen.Se lasă 5-10 minute, după care se răstoarnă aluatul obținut pe blatul de lucru presărat cu 5g făină fără gluten și se formează forma de pâine dorită. Înainte de coacere se poate unge suprafața aluatului cu ulei şi se poate face câteva tăieturi cu un cuţit. Se coace in cuptor preîncălzit la 200C, aprox 60-70 de minute.Se lasă să se răcească pe un grătar. Când s-a răcit, se poate felia!
Acorda un calificativ