Ceai Gastric, 50gr, springmarktCeaiul 100% natural Gastric de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese, cum ar fi florile de galbenele, partile aeriene si inflorite ale plantei de sunatoare, fructe de fenicul, frunze de mesteacan, partea aerianasi inflorita de ventrilica, partea aerianainflorita de ventrilica, partea aeriana a plantei de roinita, partea aeriana a plantei de sovarf, rizomii plantei de obligeanasi flori de salcam. In terapiile medicinale, galbenelele se utilizeaza sub forma de infuzie, pentru uz intern in primul rand - tinta fiind ulcerul si gastritele. Preparatele fitoterapeutice din gslbenele sunt utile in tulburarile de ciclu menstrual, in afectiunile hepatice si afectiunile biliare. Extractul din galbenele este folosit in tratamentul pe cale naturala al giardiozei, iar dupa unii autori este util ca adjuvant in tratamentul ulcerului gastric si ulcerului duodenal. Mod de utilizareSublinguala: -planta semacina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Macerata la rece: -seprepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Infuzia:-se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj. Cantitate neta: 50gr de produs
Scrie parerea ta
Ceai Gastric, 50gr, springmarkt
Ai cumparat produsul Ceai Gastric, 50gr, springmarkt ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ceai Gastric, 50gr, springmarktCeaiul 100% natural Gastric de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese, cum ar fi florile de galbenele, partile aeriene si inflorite ale plantei de sunatoare, fructe de fenicul, frunze de mesteacan, partea aerianasi inflorita de ventrilica, partea aerianainflorita de ventrilica, partea aeriana a plantei de roinita, partea aeriana a plantei de sovarf, rizomii plantei de obligeanasi flori de salcam. In terapiile medicinale, galbenelele se utilizeaza sub forma de infuzie, pentru uz intern in primul rand - tinta fiind ulcerul si gastritele. Preparatele fitoterapeutice din gslbenele sunt utile in tulburarile de ciclu menstrual, in afectiunile hepatice si afectiunile biliare. Extractul din galbenele este folosit in tratamentul pe cale naturala al giardiozei, iar dupa unii autori este util ca adjuvant in tratamentul ulcerului gastric si ulcerului duodenal. Mod de utilizareSublinguala: -planta semacina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Macerata la rece: -seprepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Infuzia:-se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj. Cantitate neta: 50gr de produs
Acorda un calificativ