Ingrediente: faina de fasole neagra* (100%). * ingredient certificat ecologic. Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 6-8 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc.Informatii suplimentare: fasolea neagra chinezeasca (Vigna mungo) numita si black lentil-urad dal (a nu se confunda cu adevarata linte neagra, mult mai mica) sau black gram este o varietate de fasole soia cu boabe negre stralucitoare, de forma rotunda si dimensiuni mici. Originara din India, unde este cultivata din antichitate, este una dintre cele mai apreciate leguminoase in India si Pakistan. In mod normal este fermentata si sarata, avand astfel un gust bogat si plin de savoare. In bucataria chineza, fasolea neagra fermentata este adesea folosita la prepararea de diverse paste care dau gust si potenteaza celelalte ingrediente.Valori nutritionale/100g: Energie: 1342 kJ / 319 kcal Proteine: 42 g Grasimi: 3.5 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g Carbohidrati: 39.5 g din care zaharuri: 6 g Fibre: 19 g Sare: 0 gTara de provenienta: Slovacia.
Scrie parerea ta
Spaghete cu Fasole Neagra, fara gluten, Bio, 200 g, Maxsport
Ai cumparat produsul Spaghete cu Fasole Neagra, fara gluten, Bio, 200 g, Maxsport ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ingrediente: faina de fasole neagra* (100%). * ingredient certificat ecologic. Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 6-8 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc.Informatii suplimentare: fasolea neagra chinezeasca (Vigna mungo) numita si black lentil-urad dal (a nu se confunda cu adevarata linte neagra, mult mai mica) sau black gram este o varietate de fasole soia cu boabe negre stralucitoare, de forma rotunda si dimensiuni mici. Originara din India, unde este cultivata din antichitate, este una dintre cele mai apreciate leguminoase in India si Pakistan. In mod normal este fermentata si sarata, avand astfel un gust bogat si plin de savoare. In bucataria chineza, fasolea neagra fermentata este adesea folosita la prepararea de diverse paste care dau gust si potenteaza celelalte ingrediente.Valori nutritionale/100g: Energie: 1342 kJ / 319 kcal Proteine: 42 g Grasimi: 3.5 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g Carbohidrati: 39.5 g din care zaharuri: 6 g Fibre: 19 g Sare: 0 gTara de provenienta: Slovacia.
Acorda un calificativ