Pudra de carob (roscove) bio 200gPudra de carob se poate folosi ca si inlocuitor pentru cacao. Este deosebit de sanatoasa, are pana la 8% proteine. De asemenea contine vitamina A si grupul de vitamine B, precum si o serie de minerale de care organismul nostru are nevoie, precum magneziul si fierul. Multi prefera sa foloseasca aceasta pudra in loc de cacao pentru ca aceasta nu are grasimi (cacao stim ca are grasimi), si are numai o treime din caloriile pe care le are cacaoa. Plus ca este nonalergica.Pudra de roscove este obtinuta din fructul roscovului, care are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaoa.Pudra de roscove (carob) este bogata in vitamine, minerale, fibre alimentare si calciu, fiind un antioxidant de exceptie.Pudra de carob are un indice glicemic foarte mic.Pudra de roscove (carob) nu contine cofeina, teobromina (o substanta organica continuta de cacao cu efect excitant al sistemului nervos), gluten, lactoza sau colesterol.Pudra de roscove (carob) se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi.ISTORIC al Roscovului:Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India.Compozitie Pudra de roscove (carob):Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E.Produs certificat organic.
Scrie parerea ta
Pudra de Carob (roscove) Bio 200gr Dragon Superfoods
Ai cumparat produsul Pudra de Carob (roscove) Bio 200gr Dragon Superfoods ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Pudra de carob (roscove) bio 200gPudra de carob se poate folosi ca si inlocuitor pentru cacao. Este deosebit de sanatoasa, are pana la 8% proteine. De asemenea contine vitamina A si grupul de vitamine B, precum si o serie de minerale de care organismul nostru are nevoie, precum magneziul si fierul. Multi prefera sa foloseasca aceasta pudra in loc de cacao pentru ca aceasta nu are grasimi (cacao stim ca are grasimi), si are numai o treime din caloriile pe care le are cacaoa. Plus ca este nonalergica.Pudra de roscove este obtinuta din fructul roscovului, care are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaoa.Pudra de roscove (carob) este bogata in vitamine, minerale, fibre alimentare si calciu, fiind un antioxidant de exceptie.Pudra de carob are un indice glicemic foarte mic.Pudra de roscove (carob) nu contine cofeina, teobromina (o substanta organica continuta de cacao cu efect excitant al sistemului nervos), gluten, lactoza sau colesterol.Pudra de roscove (carob) se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi.ISTORIC al Roscovului:Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India.Compozitie Pudra de roscove (carob):Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E.Produs certificat organic.
Acorda un calificativ