Ce conține:- Acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate. Fiecare membrană celulară conține în structura ei aceste grăsimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna funcționare de acești acizi grași.- Conține acidul gras esențial alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lanț scurt) pe care organismul sănătos îl transformă în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acizi grași omega-3 cu lanț lung, care se găsesc în uleiul de pește.- Organismul uman nu poate sintetiza acești acizi grași, prin urmare ei trebuie aduși în corp prin alimentație, de aceea ei sunt numiți acizi grași esențiali. Aceste grăsimi esențiale sunt exemple de acizi grași polisaturați. Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației, în timp ce acizii grași omega-6 au tendința de a contribui la procesul inflamației.Cum se consumă:- Este foarte important pentru fiecare persoană să aibă un nivel echilibrat de acizi grași omega-3 și omega-6 obținuți din dietă. Raportul corect între omega 3 și omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4. În dieta obișnuită întâlnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24. Necesarul zilnic de acizi grași omega 3 (asigurându-i doar din uleiul de in): echivalentul a 1 lingură (15 ml) / zi, peste vârstă de 13 ani, în 1-2 prize. Trebuie reținut că uleiul de in, alături de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat în calorii. Astfel, 1 lingură de ulei depășește 100 kcal!Cum acționează:Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare. Are efect anti-trombotic, prin red
Scrie parerea ta
Ulei Din Seminte De In 500ml Solaris
Ai cumparat produsul Ulei Din Seminte De In 500ml Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ce conține:- Acizi grași omega-3, cât și omega-6, care sunt beneficiile pentru sănătate. Fiecare membrană celulară conține în structura ei aceste grăsimi. Creierul, organ vital, are nevoie pentru buna funcționare de acești acizi grași.- Conține acidul gras esențial alfa-linolenic (ALA, acid gras cu lanț scurt) pe care organismul sănătos îl transformă în acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acizi grași omega-3 cu lanț lung, care se găsesc în uleiul de pește.- Organismul uman nu poate sintetiza acești acizi grași, prin urmare ei trebuie aduși în corp prin alimentație, de aceea ei sunt numiți acizi grași esențiali. Aceste grăsimi esențiale sunt exemple de acizi grași polisaturați. Acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației, în timp ce acizii grași omega-6 au tendința de a contribui la procesul inflamației.Cum se consumă:- Este foarte important pentru fiecare persoană să aibă un nivel echilibrat de acizi grași omega-3 și omega-6 obținuți din dietă. Raportul corect între omega 3 și omega 6 este de 1:1, 1:2, maxim 1:4. În dieta obișnuită întâlnim raporturi total dezechilibrate 1:22, 1:24. Necesarul zilnic de acizi grași omega 3 (asigurându-i doar din uleiul de in): echivalentul a 1 lingură (15 ml) / zi, peste vârstă de 13 ani, în 1-2 prize. Trebuie reținut că uleiul de in, alături de alte uleiuri alimentare este un aliment bogat în calorii. Astfel, 1 lingură de ulei depășește 100 kcal!Cum acționează:Uleiul din semințe de in ajută la reducerea colesterolului “rău” din organism, scade riscul afecțiunilor cardio-vasculare. Are efect anti-trombotic, prin red
Acorda un calificativ