Mix Paine - fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia Valori nutritionale pentru 100 g produs:Energie: 1521 kJ / 358 kcalProteine: 1,8Carbohidrati: 85,7 gGrasimi: 0,9 gFibre alimentare 1,9 gSodiu: 0,8gIngrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare. Adaosuri: faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), extract de drojdie . Mod de preparare: - 500g Mix, 380-400 g apa, 15 g drojdie proaspata, 10 g sare, 20 g ulei de masline extra virgin. Dizolvam drojdia in apa calduta. Punem faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia. Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare. Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri. Formam aluatul dupa dorinta (se poate face si chifle) si il lasam sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei. Daca dorim sa facem paine, punem faina pe maini si framantam din aluatul crescut forma de paine. Punem aluatul format intr-o tava si lasam inca 20 de minute. Coacem in cuptor preincalzit la 180-200 C aproximativ 30-40 de minute
Scrie parerea ta
Faina Mix Paine 1000g Nutrifree
Ai cumparat produsul Faina Mix Paine 1000g Nutrifree ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Mix Paine - fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia Valori nutritionale pentru 100 g produs:Energie: 1521 kJ / 358 kcalProteine: 1,8Carbohidrati: 85,7 gGrasimi: 0,9 gFibre alimentare 1,9 gSodiu: 0,8gIngrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare. Adaosuri: faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), extract de drojdie . Mod de preparare: - 500g Mix, 380-400 g apa, 15 g drojdie proaspata, 10 g sare, 20 g ulei de masline extra virgin. Dizolvam drojdia in apa calduta. Punem faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia. Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare. Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri. Formam aluatul dupa dorinta (se poate face si chifle) si il lasam sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei. Daca dorim sa facem paine, punem faina pe maini si framantam din aluatul crescut forma de paine. Punem aluatul format intr-o tava si lasam inca 20 de minute. Coacem in cuptor preincalzit la 180-200 C aproximativ 30-40 de minute
Acorda un calificativ