Dulceata de Mure, 360g, Bun de Tot

Cod intern: xsales_315606795
Vizualizari: 1 / Achizitii: 2
Pret:   23.4 RON

Acest produs este publicat in categoria Sanatate si ingrijire personala la data de 14-10-2024: 01:10 si vandut de VitaMix. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al VitaMix

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Dulceata de mure Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a murelor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios. FARA coloranti si conservanti.FARA zahar.Produs 100% romanesc.Murele sunt bogate in cel mai puternic antioxidant: resveratrolul, acesta fiind totodata si un pigment ce confera culoarea movalie murelor. Murele contin de asemenea vitamine si minerale, oligoelemente si substante active cu rol antiinflamator, antibacterian, antiimbatranire si totodata rol anticancerigen.De ce Bun de Tot? Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde...Dulceata de mure este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce:Fara arome adaugate, fara E-uri100% fruct, mure culese si sortate cu grija0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)conservata prin pasteurizare usoarareteta autenticaGust Bun de TotSugestii de servire:Mic dejun: cereale cu iaurt, dulceata de mure si fructe proaspete / paine integrala cu unt si dulceata de mureGustare: iaurt natural cu dulceata de mureDesert preparat: Budinca cu dulceata de mure / clatite cu dulceata de mure / creme pentru torturi Ingrediente:Mure - minim 70%; suc din struguri cu pulpă 25% - concentrat prin evaporare blândă în vid la o temperatură de 60 grade, apă, pectină din coji de citrice. Preparat cu 70 g de fructe pentru 100 g de produs finit.
Nota clientilor