Uleiul din semințe de floarea-soarelui presat la rece păstrează majoritatea nutrienților prezenți în materia primă din care au fost obținute, au un parfum aparte, dar perfect perceptibil și o aromă foarte plăcută, specifică șI deloc neutră.Cu un conținut mare de lecitină, ce ajută la tonifierierea sistemului nervos, conține vitaminele A, E șI F, acizi grași polinesaturati, activi în scăderea colesterolului, precum și substanțe cu efecte antiinfecțioase, stimulatoare ale activității hormonale, regenerative. Se folosește în stare crudă la salate, dar și la alte preparate culinare, căci chiar dacă prin încingere își mai pierde o parte din vitamine, el rămâne totuși superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistență, vâscozitate, lipsa oricăror resturi de substanțe chimice, fiind natural 100%. Avantajele uleiului presat la rece:Dă o aromă diferită preparatelor tale, prin gustul specific natural;Păstrează calitățile nutritive ale semințelor, deci este mai sănătos;Mâncarea îți va ieși mai gustoasă;Păstrează compoziţia ridicată de acizi grași;Conţine complexul de vitamina B și este o sursă foarte bogată de vitamina E;Este o sursă bogată în minerale esențiale precum calciu, fier, mangan, zinc, magneziu, seleniu, cupru. Ingrediente: 100% ulei de floarea soarelui, presat la rece.
Scrie parerea ta
Ulei de floarea soarelui, presat la rece, 1L, Springmarkt
Ai cumparat produsul Ulei de floarea soarelui, presat la rece, 1L, Springmarkt ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Uleiul din semințe de floarea-soarelui presat la rece păstrează majoritatea nutrienților prezenți în materia primă din care au fost obținute, au un parfum aparte, dar perfect perceptibil și o aromă foarte plăcută, specifică șI deloc neutră.Cu un conținut mare de lecitină, ce ajută la tonifierierea sistemului nervos, conține vitaminele A, E șI F, acizi grași polinesaturati, activi în scăderea colesterolului, precum și substanțe cu efecte antiinfecțioase, stimulatoare ale activității hormonale, regenerative. Se folosește în stare crudă la salate, dar și la alte preparate culinare, căci chiar dacă prin încingere își mai pierde o parte din vitamine, el rămâne totuși superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistență, vâscozitate, lipsa oricăror resturi de substanțe chimice, fiind natural 100%. Avantajele uleiului presat la rece:Dă o aromă diferită preparatelor tale, prin gustul specific natural;Păstrează calitățile nutritive ale semințelor, deci este mai sănătos;Mâncarea îți va ieși mai gustoasă;Păstrează compoziţia ridicată de acizi grași;Conţine complexul de vitamina B și este o sursă foarte bogată de vitamina E;Este o sursă bogată în minerale esențiale precum calciu, fier, mangan, zinc, magneziu, seleniu, cupru. Ingrediente: 100% ulei de floarea soarelui, presat la rece.
Acorda un calificativ