Beneficii:Are indicele glicemic scazut (35) fata de alte zaharuri.Ajuta la stabilizarea zaharului din sange astfel ca poate fi consumat de persoanele diabetice (desigur cu moderatie) si cele care tin dieta si vor sa foloseasca un indulcitor cu putine calorii, dar cu o aroma placuta usor caramelizata.Prin simpla inlocuire a zaharului normal, cu zaharul de cocos se poate obtine un metabolism mai rapid, cu rezultat in arderea grasimilor.Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vietii” datorita proprietatilor si intrebuintarilor sale multiple, dar se cultiva si in India unde poarta numele de „kalpa vrisha” care semnifica „tot ceea ce este necesar vietii”, in Indonezia, Brazilia si Sri Lanka.In zilele noastre cocosul este cultivat nu doar in zone cu clima calda, tropicala ci si in regiunile cu clima mai rece.Cocosul este o planta apreciata si se bucura de intrebuintari multiple: remediu pentru diferite afectiuni, sursa pentru o hrana si bautura sanatoas, pana la fabricarea de cosuri, acoperis pentru colibe si nu in ultimul rand zahar natural extras din sevaflorilor de cocos.Zaharul de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos, in Asia este folosit de cateva mii de ani inlocuind zaharul brun si pe cel alb. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scazute pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine pudra cristalizata. Aceasta metoda traditionala asigura pastrarea continutului de vitamine si minerale precum: vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, si o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.Zaharul de cocos se poate consuma ca indulcitor, se poate adauga in cafea, ciocolata, tarte cu fructe, inghetata si deserturi sau poate fi utilizat pentru gatit.
Scrie parerea ta
Zahar de Cocos Eco 250gr Deco Italia
Ai cumparat produsul Zahar de Cocos Eco 250gr Deco Italia ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Beneficii:Are indicele glicemic scazut (35) fata de alte zaharuri.Ajuta la stabilizarea zaharului din sange astfel ca poate fi consumat de persoanele diabetice (desigur cu moderatie) si cele care tin dieta si vor sa foloseasca un indulcitor cu putine calorii, dar cu o aroma placuta usor caramelizata.Prin simpla inlocuire a zaharului normal, cu zaharul de cocos se poate obtine un metabolism mai rapid, cu rezultat in arderea grasimilor.Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vietii” datorita proprietatilor si intrebuintarilor sale multiple, dar se cultiva si in India unde poarta numele de „kalpa vrisha” care semnifica „tot ceea ce este necesar vietii”, in Indonezia, Brazilia si Sri Lanka.In zilele noastre cocosul este cultivat nu doar in zone cu clima calda, tropicala ci si in regiunile cu clima mai rece.Cocosul este o planta apreciata si se bucura de intrebuintari multiple: remediu pentru diferite afectiuni, sursa pentru o hrana si bautura sanatoas, pana la fabricarea de cosuri, acoperis pentru colibe si nu in ultimul rand zahar natural extras din sevaflorilor de cocos.Zaharul de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos, in Asia este folosit de cateva mii de ani inlocuind zaharul brun si pe cel alb. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scazute pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine pudra cristalizata. Aceasta metoda traditionala asigura pastrarea continutului de vitamine si minerale precum: vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, si o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.Zaharul de cocos se poate consuma ca indulcitor, se poate adauga in cafea, ciocolata, tarte cu fructe, inghetata si deserturi sau poate fi utilizat pentru gatit.
Acorda un calificativ