Ceai Renal, 50gr, springmarktCeaiul 100% natural RENAL de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese care lupta împotriva afectiunilor renale, cum ar fi fructe de fenicul, fructe de maceșe, partea aeriena a plantei coada-calului, partea aeriana a plantei de turita-mare, partea aeriana a plantei de urzica-vie, fructe de ienupar, muguri de pin si rizomi de pir.Feniculul este folosit in tratarea multor afectiuni datorita proprietatilor acestuia: antispastic, tonic nervos, dezinfectant. In medicina populara, feniculul era utilizat pentru vindecarea constipației, balonarilor, calmarea colicilor.Exista cateva preparate pe baza de fenicul apreciate ca excelente remedii naturale: ceaiul de fenicul, necesar in vindecarea bronsitei, laringitei, amigdalitei, faringitei, oboselii fizice si psihice.Fructele de fenicul au proprietatea de a calma si alina durerile de orice naturasi se pot utiliza sub forma de diverse preparate. Mod de utilizareSublinguala: -planta semacina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Macerata la rece: -seprepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Infuzia:-se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj. Cantitate neta: 50gr de produs
Scrie parerea ta
Ceai Renal, 50gr, springmarkt
Ai cumparat produsul Ceai Renal, 50gr, springmarkt ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ceai Renal, 50gr, springmarktCeaiul 100% natural RENAL de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese care lupta împotriva afectiunilor renale, cum ar fi fructe de fenicul, fructe de maceșe, partea aeriena a plantei coada-calului, partea aeriana a plantei de turita-mare, partea aeriana a plantei de urzica-vie, fructe de ienupar, muguri de pin si rizomi de pir.Feniculul este folosit in tratarea multor afectiuni datorita proprietatilor acestuia: antispastic, tonic nervos, dezinfectant. In medicina populara, feniculul era utilizat pentru vindecarea constipației, balonarilor, calmarea colicilor.Exista cateva preparate pe baza de fenicul apreciate ca excelente remedii naturale: ceaiul de fenicul, necesar in vindecarea bronsitei, laringitei, amigdalitei, faringitei, oboselii fizice si psihice.Fructele de fenicul au proprietatea de a calma si alina durerile de orice naturasi se pot utiliza sub forma de diverse preparate. Mod de utilizareSublinguala: -planta semacina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Macerata la rece: -seprepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Infuzia:-se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj. Cantitate neta: 50gr de produs
Acorda un calificativ