Ingrediente Budinca de caise Bio fara gluten, Niavis: Amidon de porumb*, caise uscate ( 8% )*, aroma naturala** = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............1480.0kj/349.0kcalGrasimi............0.5g din care grasimi saturate......0.1gGlucide.........86.0g din care zahar.................5.9gProteine...........0.5gFibre ...............0gSare................0.02gMod de preparare:Pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra. Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit.Informatii alergenice: produsul nu contine alergeni.
Scrie parerea ta
Budinca de caise Bio fara gluten, 100 g, Niavis
Ai cumparat produsul Budinca de caise Bio fara gluten, 100 g, Niavis ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ingrediente Budinca de caise Bio fara gluten, Niavis: Amidon de porumb*, caise uscate ( 8% )*, aroma naturala** = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICAInformatii nutritionale/100g:Energie............1480.0kj/349.0kcalGrasimi............0.5g din care grasimi saturate......0.1gGlucide.........86.0g din care zahar.................5.9gProteine...........0.5gFibre ...............0gSare................0.02gMod de preparare:Pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra. Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit.Informatii alergenice: produsul nu contine alergeni.
Acorda un calificativ