Cafea Boabe artizanala, Caffé Napoli, Marechiaro, 70% Arabica, 30% Robusta, 1 Kg Mix intre caramel și ciocolată care se reunesc in acest amestec fin. ORIGINEA: El Salvador - Costa Rica - Guatemala - Honduras - Columbia CORP AROMĂ INTENSITATE DULCE ACIDITATE AMAR ASTRINGENTA TABEL DE NUTRIȚIE Valoare energetică pentru 100 ml de cafea gata de băut. K.Cal. 15,14 – K Joule 63,35 Valoarea energetică pentru 100 g de produs: Proteine: 1,55 gr Grăsimi: 0,14 gr Acizi grași saturați: 0,06 gr Carbohidrați: 1,92 gr Din care zaharuri: 0 gr Sare: 0,25 gr INFORMAȚII TEHNICE Timp de prajire: Intre 18 și 21 de minute. Temperatura maximă la prăjirea tamburului: 206 ° C Procent de cofeină: 2,92%. GARANTIE SI CONTROL DE CALITATE Zona de productie este structurata la o temperatura controlata pentru a mentine umiditatea si starea termica a produsului, departe de riscurile biologice, chimice si fizice. RESPECTAREA STANDARDELOR UNIUNII EUROPENE Derivații epoxidici și BADGE, BFDGE și NOGE nu sunt utilizați ca aditivi sau ingrediente, cu referire la Regulamentul (CE) nr. 1895/2005 a Comisiei din noiembrie 2005. Alergeni: la fabricarea produsului, nicio substanță prezentă in Anexa II a Directivei (UE) 1169/2011/CE nu este utilizată direct TONACA ca materie primă.
Scrie parerea ta
Cafea Boabe artizanala, Caffé Napoli, Marechiaro, 70% Arabica, 30% Robusta, 1 Kg
Ai cumparat produsul Cafea Boabe artizanala, Caffé Napoli, Marechiaro, 70% Arabica, 30% Robusta, 1 Kg ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Cafea Boabe artizanala, Caffé Napoli, Marechiaro, 70% Arabica, 30% Robusta, 1 Kg Mix intre caramel și ciocolată care se reunesc in acest amestec fin. ORIGINEA: El Salvador - Costa Rica - Guatemala - Honduras - Columbia CORP AROMĂ INTENSITATE DULCE ACIDITATE AMAR ASTRINGENTA TABEL DE NUTRIȚIE Valoare energetică pentru 100 ml de cafea gata de băut. K.Cal. 15,14 – K Joule 63,35 Valoarea energetică pentru 100 g de produs: Proteine: 1,55 gr Grăsimi: 0,14 gr Acizi grași saturați: 0,06 gr Carbohidrați: 1,92 gr Din care zaharuri: 0 gr Sare: 0,25 gr INFORMAȚII TEHNICE Timp de prajire: Intre 18 și 21 de minute. Temperatura maximă la prăjirea tamburului: 206 ° C Procent de cofeină: 2,92%. GARANTIE SI CONTROL DE CALITATE Zona de productie este structurata la o temperatura controlata pentru a mentine umiditatea si starea termica a produsului, departe de riscurile biologice, chimice si fizice. RESPECTAREA STANDARDELOR UNIUNII EUROPENE Derivații epoxidici și BADGE, BFDGE și NOGE nu sunt utilizați ca aditivi sau ingrediente, cu referire la Regulamentul (CE) nr. 1895/2005 a Comisiei din noiembrie 2005. Alergeni: la fabricarea produsului, nicio substanță prezentă in Anexa II a Directivei (UE) 1169/2011/CE nu este utilizată direct TONACA ca materie primă.
Acorda un calificativ