La cultivarea trestiei de zahar nu s-au folosit fertilizatori, pesticide chimice si toxice si nici iradiere. Zaharul s-a obtinut prin procesare minimala pentru a se pastra calitatile elementelor nutritive continute.Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala. Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi,etc. Contine: zaharoza, melasa (compusa din nutrientii esentiali ai trestiei de zahar: Ca, P, Mg, Na, k, Fe si vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahar.
Scrie parerea ta
Zahar din Trestie Brut Nerafinat, 500gr, Pronat
Ai cumparat produsul Zahar din Trestie Brut Nerafinat, 500gr, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
La cultivarea trestiei de zahar nu s-au folosit fertilizatori, pesticide chimice si toxice si nici iradiere. Zaharul s-a obtinut prin procesare minimala pentru a se pastra calitatile elementelor nutritive continute.Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala. Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi,etc. Contine: zaharoza, melasa (compusa din nutrientii esentiali ai trestiei de zahar: Ca, P, Mg, Na, k, Fe si vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahar.
Acorda un calificativ