fara glutenBucura-te de gustul delicios de ciocolata intr-o prajiturica brownie fara gluten.Ingrediente: zahar de cocos*, faina de hrisca*, cacao*, faina de ovaz fara gluten*, amidon din tapioca*, faina din seminte de in*, praf de copt* (amidon din porumb*, acidifiant: bitartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu), sare. *din agricultura ecologicaPoate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE. Reteta de preparare:Avem nevoie de 120ml de ulei vegetal sau unt topit si 200ml de lapte de origine animala sau lapte vegetal. Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Pregatim o tava potrivita pe care o ungem cu putin ulei sau unt. Intr-un bol, amestecam uleiul, laptele si mixul de brownie pana se omogenizeaza. Punem amestecul in tava si introducem tava in cuptor. Lasam la copt la 200 de grade timp de 5 minute, dupa care reducem temperatura de coacere la 160-170 de grade si lasam la copt inca 30-40 de minute. Se poate taia in bucati dupa coacere dupa ce lasam la racit prajitura minim 15 minute. Pofta buna!Valori nutritionale/100g:Energie: 1623kj / 383kcal Grasimi: 2.9g din care saturate 0.9g Carbohidrati: 79g din care zaharuri 44g Fibre 5.5g Proteine: 8g Saruri: 0.92gProdus certificat ecologicAgricultura UE/non-UE
Scrie parerea ta
Mix prajitura brownie, fara gluten, eco, 400g, Bettr
Ai cumparat produsul Mix prajitura brownie, fara gluten, eco, 400g, Bettr ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
fara glutenBucura-te de gustul delicios de ciocolata intr-o prajiturica brownie fara gluten.Ingrediente: zahar de cocos*, faina de hrisca*, cacao*, faina de ovaz fara gluten*, amidon din tapioca*, faina din seminte de in*, praf de copt* (amidon din porumb*, acidifiant: bitartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu), sare. *din agricultura ecologicaPoate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE. Reteta de preparare:Avem nevoie de 120ml de ulei vegetal sau unt topit si 200ml de lapte de origine animala sau lapte vegetal. Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Pregatim o tava potrivita pe care o ungem cu putin ulei sau unt. Intr-un bol, amestecam uleiul, laptele si mixul de brownie pana se omogenizeaza. Punem amestecul in tava si introducem tava in cuptor. Lasam la copt la 200 de grade timp de 5 minute, dupa care reducem temperatura de coacere la 160-170 de grade si lasam la copt inca 30-40 de minute. Se poate taia in bucati dupa coacere dupa ce lasam la racit prajitura minim 15 minute. Pofta buna!Valori nutritionale/100g:Energie: 1623kj / 383kcal Grasimi: 2.9g din care saturate 0.9g Carbohidrati: 79g din care zaharuri 44g Fibre 5.5g Proteine: 8g Saruri: 0.92gProdus certificat ecologicAgricultura UE/non-UE
Acorda un calificativ