Plantati sub soarele brazilian, arbustii Arabica Typica dau nastere unor boabe cu tenta albastruie si aspect lucios, uniform. Climatul bland, pamantul fertil din zona si grija constanta a cultivatorilor contribuie la calitatea superioara a boabelor.Boabele de cafea sunt alese manual, pentru un gust cat mai pur, apoi sunt uscate lin la temperaturi de pana in 45 °C. Sunt macinate la 38-40 °C, iar amestecul rezultat se pastreaza la loc racoros si ferit de soare.Premiata la expozitii internationale de profil, cafeaua verde Arabica are un gust intens si o aroma specifica, fiind lipsita de aciditatea altor soiuri.Proprietati:Cafeaua verde contine acid clorogenic, un ingredient cu multiple beneficii pentru organism.Protejeaza impotriva radicalilor liberi, are efect hepatoprotector si confera energie.Este bogata in antioxidanti si va ajuta sa dobanditi o silueta mai supla.Cum actioneaza: Acidul clorogenic pe care il contine determina accelerarea ritmului de ardere a grasimilor din organism si ofera un plus de vitalitate.Ingrediente: cafea verde (Coffea Arabica) Arabica macinata.Unitatea ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.Mod de preparare: Se toarna 250 ml de apa fierbinte peste 1-2 lingurite de cafea macinata si se lasa la infuzat 2-3 minute.Se poate combina cu suc proaspat de portocale sau cu limonada.Se pot consuma 1-2 cani pe zi, pana la ora 18:00.Contraindicatii: A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza. Mod de pastrare: A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.Tara de origine: Brazilia
Scrie parerea ta
Cafea Verde Arabica Macinata 250g, Solaris
Ai cumparat produsul Cafea Verde Arabica Macinata 250g, Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Plantati sub soarele brazilian, arbustii Arabica Typica dau nastere unor boabe cu tenta albastruie si aspect lucios, uniform. Climatul bland, pamantul fertil din zona si grija constanta a cultivatorilor contribuie la calitatea superioara a boabelor.Boabele de cafea sunt alese manual, pentru un gust cat mai pur, apoi sunt uscate lin la temperaturi de pana in 45 °C. Sunt macinate la 38-40 °C, iar amestecul rezultat se pastreaza la loc racoros si ferit de soare.Premiata la expozitii internationale de profil, cafeaua verde Arabica are un gust intens si o aroma specifica, fiind lipsita de aciditatea altor soiuri.Proprietati:Cafeaua verde contine acid clorogenic, un ingredient cu multiple beneficii pentru organism.Protejeaza impotriva radicalilor liberi, are efect hepatoprotector si confera energie.Este bogata in antioxidanti si va ajuta sa dobanditi o silueta mai supla.Cum actioneaza: Acidul clorogenic pe care il contine determina accelerarea ritmului de ardere a grasimilor din organism si ofera un plus de vitalitate.Ingrediente: cafea verde (Coffea Arabica) Arabica macinata.Unitatea ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.Mod de preparare: Se toarna 250 ml de apa fierbinte peste 1-2 lingurite de cafea macinata si se lasa la infuzat 2-3 minute.Se poate combina cu suc proaspat de portocale sau cu limonada.Se pot consuma 1-2 cani pe zi, pana la ora 18:00.Contraindicatii: A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza. Mod de pastrare: A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.Tara de origine: Brazilia
Acorda un calificativ