Termometru digital pentru carne Zokura Z1201, - 50 / 300°C, grade Celsius °C si Fahrenheit °F (Inox) Termometru digital pentru carne cu furculita, marca Zokura, fabricat din inox. Ecranul tip LED afiseaza un interval de temperatura situat intre - 50°C - 300°C. Unitatea de masura pentru temperatura poate fi comutata intre grade Celsius (°C) si Fahrenheit (°F). Termometrul afiseaza temperatura pentru 6 tipuri de carne (vita, pui, porc, curcan, vitel si miel) si distinge intre 4 nivele de preparare a carnii - in sange, medie in sange, medie, bine facuta. Utilizare Pentru a deschide termometrul apasati butonul MEAT, iar pentru inchidere mentineti butonul apasat timp de 3 secunde. Termometrul se va opri automat dupa 10 minute de la deschidere si in acelasi timp va salva setarile precedente. Termometrul functioneaza cu 2 baterii tip AAA (nu sunt incluse). Masurarea temperaturii Inainte de masurarea temperaturii setati termometrul la tipul de carne dorit apasand butonul MEAT, pana ajungeti la setarea dorita. Apasati apoi butonul TASTE pentru a alege nivelul de gatire. Nivelul de gatire este setat in functie de tipul de carne selectat. Pentru a masura temperatura inserati furculita pana la jumatate, in zona cea mai groasa a preparatului - cel putin 1 cm adancime. Asteptati 10-20 secunde pentru afisarea temperaturii. Nivelul corespondent de gatire va fi afisat pe ecranul LCD. Pe masura ce temperatura va creste, indicatorul va trece la urmatorul nivel de gatire. Atunci cand nivel presetat de gatire a fost atins, afisajul va clipi intermitent, iar termometrul va indica printr-un semnal sonor faptul ca preparatul este gatit. Pentru a opri semnalul sonor apasati oricare dintre cele 2 butoane ale termometrului. Dupa fiecare utilizare curatati tijele termometrului cu apa si detergent.
Scrie parerea ta
Termometru digital pentru carne Zokura Z1201, - 50 / 300°C, grade Celsius °C si Fahrenheit °F (Inox)
Ai cumparat produsul Termometru digital pentru carne Zokura Z1201, - 50 / 300°C, grade Celsius °C si Fahrenheit °F (Inox) ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Termometru digital pentru carne Zokura Z1201, - 50 / 300°C, grade Celsius °C si Fahrenheit °F (Inox) Termometru digital pentru carne cu furculita, marca Zokura, fabricat din inox. Ecranul tip LED afiseaza un interval de temperatura situat intre - 50°C - 300°C. Unitatea de masura pentru temperatura poate fi comutata intre grade Celsius (°C) si Fahrenheit (°F). Termometrul afiseaza temperatura pentru 6 tipuri de carne (vita, pui, porc, curcan, vitel si miel) si distinge intre 4 nivele de preparare a carnii - in sange, medie in sange, medie, bine facuta. Utilizare Pentru a deschide termometrul apasati butonul MEAT, iar pentru inchidere mentineti butonul apasat timp de 3 secunde. Termometrul se va opri automat dupa 10 minute de la deschidere si in acelasi timp va salva setarile precedente. Termometrul functioneaza cu 2 baterii tip AAA (nu sunt incluse). Masurarea temperaturii Inainte de masurarea temperaturii setati termometrul la tipul de carne dorit apasand butonul MEAT, pana ajungeti la setarea dorita. Apasati apoi butonul TASTE pentru a alege nivelul de gatire. Nivelul de gatire este setat in functie de tipul de carne selectat. Pentru a masura temperatura inserati furculita pana la jumatate, in zona cea mai groasa a preparatului - cel putin 1 cm adancime. Asteptati 10-20 secunde pentru afisarea temperaturii. Nivelul corespondent de gatire va fi afisat pe ecranul LCD. Pe masura ce temperatura va creste, indicatorul va trece la urmatorul nivel de gatire. Atunci cand nivel presetat de gatire a fost atins, afisajul va clipi intermitent, iar termometrul va indica printr-un semnal sonor faptul ca preparatul este gatit. Pentru a opri semnalul sonor apasati oricare dintre cele 2 butoane ale termometrului. Dupa fiecare utilizare curatati tijele termometrului cu apa si detergent.
Acorda un calificativ