Telefon Mobil Oppo A38, Procesor Mediatek MT6769 Helio G85 Octa-Core, IPS LCD 6.56inch, 4GB RAM, 128GB Flash, Camera Duala 50 + 2 MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, Android (Auriu)

Cod intern: xsales_214096442
Vizualizari: 2 / Achizitii: 0
Pret:   619.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Electronice si IT la data de 16-05-2024: 11:05 si vandut de EvoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al EvoMag

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

OPPO A38 33W SUPERVOOCTM | Camera AI de 50MP | Display Sunlight de 90 Hz | 4 GB + Pana la 4 GB memorie RAM extinsa Baterie mare, de 5000 mAh Indiferent daca trebuie sa mergi la cumparaturi, sa ajungi rapid la o intalnire sau sa te vezi cu prietenii, incarcarea rapida si bateria fiabila te vor ajuta sa ai telefonul pregatit pentru orice, intr-o clipa. Fluenta la 36 de luni Un chipset dedicat pentru jocuri si un motor de calcul inteligent mentin performanta de varf sub presiune. In plus, performanta telefonului „ca nou” dureaza acum mai mult, cu testele de fluenta de 36 de luni trecute cu stil. Display Sunlight de 90 Hz Mai usor si mai luminos, crescand luminozitatea ecranul, astfel incat sa puteti vedea cu usurinta in lumina solara. Ecranul functioneaza fara probleme, fara a consuma bateria sau a incomoda vederea. Ultra-Volume Mode Primiti un apel important intr-un spatiu aglomerat sau transmiteti atmosfera de petrecere, Ultra-Volume ofera o calitate uimitoare a sunetului cu o iesire cu pana la 300% mai puternica. 50MP AI Camera Camera AI de 50MP. Dezvaluie noi niveluri de frumusete si detalii in fotografiile tale, cu imagini uimitor de clare. Retusare portret AI Restabileste aspectul natural cu ajutorul retusarii imbunatatite a portretelor prin inteligenta artificiala. Portret Bokeh Modul Portret plaseaza oamenii in mijlocul imaginii. OPPO Glow Design Texturile stralucitoare de ultima generatie atrag fiecare privire ori de cate ori vei scoate telefonul. NFC Experimentati comoditatea tranzactiilor rapide cu securitate sporita, eliminand nevoia de numerar sau carduri de credit.
Nota clientilor