Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3119. Aparatul de vidat Laica VT3119 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3119 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere de 110W. Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste. Display-ul cu 6 leduri de pe capac indica progresul procesului selectat. Puteti opta pentru 2 tipuri de sigilare a pungii: Standard sau Strong. Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3119 are in dotare cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: Tasta inchSetinch: va permite sa selectati timpul de sigilare in functie de alimentele pe care le ambalati: „Standard” pentru alimentele uscate, cum ar fi painea, pastele, biscuitii si alte asemenea, care necesita un timp scurt de sigilare; „Strong” pentru alimentele umede care contin lichide si umiditate, cum ar fi fructe, legume, salam si carne care necesita mai mult timp de sigilare. Tasta inchSealinch: daca este apasata in timpul ciclului automat de vidare, se blochează aspirarea aerului si punga este sigilata automat; daca este apasata in afara unui ciclu de vidare, atunci aparatul efectuează numai sigilarea pungii fara a face vacuum. Indicator LED progres: indicator luminos care afişează progresul procesului selectat. Tasta inchAutomatic/Stopinch: activeaza ciclul automat de aspirare si sigilare; lanseaza functia selectata anterior. Tasta inchPulse/Vacuuminch: activeaza functia de vidare cu impulsuri, apasand tasta incepe aspirarea aerului care se opreste la eliberarea sa. Tasta „Canister”: activeaza ciclul de vidare pentru recipiente (nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat). In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. Aparatul de vidat este dotat cu tava de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea cu usurinta a eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut. Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT3119 vine pregatit cu o rola cu dimensiuni 25 x 600 cm. Laica VT3119 este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice: debit de aer 12 l/min; putere compresor 110W; putere de aspirare -700 mbar; alimentare la priza; dimensiuni L= 40,0; W= 16,5; D= 11,5 cm; greutatea: 1,75 kg; latime maxima punga/rola 30 cm. Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3119, o rola (25x600 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507; caserolele VT3304 si VT3305. Pungile si rolele Laica sunt fabricate din plastic special destinat ambalarii alimentelor si nu contin BPA. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni
Scrie parerea ta
Aparat de vidat Laica VT3119, 110W (Negru/Gri)
Ai cumparat produsul Aparat de vidat Laica VT3119, 110W (Negru/Gri) ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3119. Aparatul de vidat Laica VT3119 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3119 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere de 110W. Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste. Display-ul cu 6 leduri de pe capac indica progresul procesului selectat. Puteti opta pentru 2 tipuri de sigilare a pungii: Standard sau Strong. Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3119 are in dotare cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: Tasta inchSetinch: va permite sa selectati timpul de sigilare in functie de alimentele pe care le ambalati: „Standard” pentru alimentele uscate, cum ar fi painea, pastele, biscuitii si alte asemenea, care necesita un timp scurt de sigilare; „Strong” pentru alimentele umede care contin lichide si umiditate, cum ar fi fructe, legume, salam si carne care necesita mai mult timp de sigilare. Tasta inchSealinch: daca este apasata in timpul ciclului automat de vidare, se blochează aspirarea aerului si punga este sigilata automat; daca este apasata in afara unui ciclu de vidare, atunci aparatul efectuează numai sigilarea pungii fara a face vacuum. Indicator LED progres: indicator luminos care afişează progresul procesului selectat. Tasta inchAutomatic/Stopinch: activeaza ciclul automat de aspirare si sigilare; lanseaza functia selectata anterior. Tasta inchPulse/Vacuuminch: activeaza functia de vidare cu impulsuri, apasand tasta incepe aspirarea aerului care se opreste la eliberarea sa. Tasta „Canister”: activeaza ciclul de vidare pentru recipiente (nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat). In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. Aparatul de vidat este dotat cu tava de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea cu usurinta a eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut. Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT3119 vine pregatit cu o rola cu dimensiuni 25 x 600 cm. Laica VT3119 este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice: debit de aer 12 l/min; putere compresor 110W; putere de aspirare -700 mbar; alimentare la priza; dimensiuni L= 40,0; W= 16,5; D= 11,5 cm; greutatea: 1,75 kg; latime maxima punga/rola 30 cm. Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3119, o rola (25x600 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507; caserolele VT3304 si VT3305. Pungile si rolele Laica sunt fabricate din plastic special destinat ambalarii alimentelor si nu contin BPA. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni
Acorda un calificativ