Etolia Ethiopia Yirgacheffe ete o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabisca. Sortiment: Yirgacheffe Grade 1 varietate Heirloom procesare naturală recolta 22/23 scor SCA 87. TRANSPORT GRATUIT la Etolia Ethiopia Yirgacheffe 1kg cafea boabe proaspat prajita! Aciditate: 4/5 Corp: 4/5 Aromă: 5/5 Etolia Ethiopia Yirgacheffe are o aciditate dulce fructată corp catifelat note de milkshake căpșuni și piersică coaptă. Retrogustul este bogat si de durata. Ethiopia este cunoscuta ca fiind locul unde a aparut cafeaua precum se spune in legenda pastorului Kaldi. In prezent aproximativ jumatate din populatia tarii lucreaza pe plantatii de cafea detinute de multe ferme micute. Uneori suprafata plantatiei nu depaseste 1ha. Cresterea cafelei este favorizata de climatul zonei si de prezenta solului vulcanic bogat in minerale. Acest sortiment a preluat denumirea dupa zona in care creste Sidamo situata in sud-estul Ethiopiei unde cafeaua creste la altitudini intre 1500 si 2200 metri. Multe cafele certificate din Ethiopia vin din Oromia Coffee Farmers Cooperative Union (OCFCU) o cooperativa restransa a micilor fermieri din toate zonele cultivabile ale regiunii Oromia ce contine 65% din terenul cultivabil.Regiune: Sidamo Yirgacheffe Limu Jima Lekempti HarrarAltitudine: 1400 - 2200mVarietati: Etiopiene clasice ex: HeirloomProcesare: Fully washed uscat pe paturi inaltateGust: dulce aromat. Note de milkshake căpșuni și piersică coaptă. Corp: corp catifelat ușor ca ceaiul.Prajire: Mediu City
Scrie parerea ta
Etolia Ethiopia Yirgacheffe 250g cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia Ethiopia Yirgacheffe 250g cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Ethiopia Yirgacheffe ete o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabisca. Sortiment: Yirgacheffe Grade 1 varietate Heirloom procesare naturală recolta 22/23 scor SCA 87. TRANSPORT GRATUIT la Etolia Ethiopia Yirgacheffe 1kg cafea boabe proaspat prajita! Aciditate: 4/5 Corp: 4/5 Aromă: 5/5 Etolia Ethiopia Yirgacheffe are o aciditate dulce fructată corp catifelat note de milkshake căpșuni și piersică coaptă. Retrogustul este bogat si de durata. Ethiopia este cunoscuta ca fiind locul unde a aparut cafeaua precum se spune in legenda pastorului Kaldi. In prezent aproximativ jumatate din populatia tarii lucreaza pe plantatii de cafea detinute de multe ferme micute. Uneori suprafata plantatiei nu depaseste 1ha. Cresterea cafelei este favorizata de climatul zonei si de prezenta solului vulcanic bogat in minerale. Acest sortiment a preluat denumirea dupa zona in care creste Sidamo situata in sud-estul Ethiopiei unde cafeaua creste la altitudini intre 1500 si 2200 metri. Multe cafele certificate din Ethiopia vin din Oromia Coffee Farmers Cooperative Union (OCFCU) o cooperativa restransa a micilor fermieri din toate zonele cultivabile ale regiunii Oromia ce contine 65% din terenul cultivabil.Regiune: Sidamo Yirgacheffe Limu Jima Lekempti HarrarAltitudine: 1400 - 2200mVarietati: Etiopiene clasice ex: HeirloomProcesare: Fully washed uscat pe paturi inaltateGust: dulce aromat. Note de milkshake căpșuni și piersică coaptă. Corp: corp catifelat ușor ca ceaiul.Prajire: Mediu City
Acorda un calificativ