Etolia Uganda Bugisu AA 1kg cafea boabe proaspat prajita + GRATUIT Pahar termos

Cod intern: xsales_277688226
Producator: Etolia
Vizualizari: 28 / Achizitii: 13
Pret:   94.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 30-07-2024: 09:07 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Uganda Bugisu AA 1kg cafea boabe proaspat prajita este cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromată de specialitate. Profită acum de oferta specială Etolia. La achiziția unei pungi de cafea boabe Etolia Uganda Bugisu cafea boabe proaspăt prăjită 1kg și beneficiezi de GRATUIT - Pahar Termos Cappuccino din sticlă cu capac alb din silicon Etolia 250ml. O cafea cu aciditate ușoară corp plin gust de ciocolată cu note de alune și picante de cedru. Sortiment: Uganda Bugisu AA Arabica washed recolta 22/23 Cantitate: 1kg cafea boabe proaspăt prăjită TRANSPORT GRATUIT! Caracteristici: Aciditate: 2/5 Corp: 4/5 Aroma: 3/5 SCA: 82 Regiune: Uganda de est zona muntelui Elgon Varietati: SL 14 SL 24 Aroma: dulce Aciditate: ușoară Note: ciocolată cu alune și picante de cedru. Prajire: Mediu City Cafeaua Etolia Bugisu este cultivată în estul Ugandei la granița cu Kenya la poalele muntelui Elgon. Cei mai mulți oameni din estul Ugandei sunt fermieri cultivând în principal cafea porumb și banane precum și o parte din creșterea animalelor. Fermierii practică de obicei culturile intercalate pentru a îmbunătăți fertilitatea solului pentru a maximiza randamentul terenului lor în mod durabil și pentru a-și crește în același timp profiturile. Procesul de spălare este realizat de către fermieri în mod individual la fermă. Ulterior cafeaua este colectată la punctele de cumpărare centrale situate în Mbale Bududa și Budadiri. În această parte a Ugandei nu este neobișnuit ca agricultorii să își vândă cafeaua unor camioane mobile care fac turul regiunii de cultivare pentru a colecta cafeaua direct de la poarta fermei și a o aduce la Kampala unde este prelucrată ulterior pentru export. Rezultatul este această cafea fină cu note plăcute de nucă ușor fructate și ierburi.
Nota clientilor