Etolia Costa Rica Valle Central Especial 250g cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_170359954
Producator: Etolia
Vizualizari: 25 / Achizitii: 16
Pret:   26.89 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 28-03-2024: 09:03 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Costa Rica Valle Central Especial 250g cafea boabe proaspat prajita este o cafea boabe proaspat prajita de specialitate 100% Arabica.  Sortiment: Costa Rica Valle Central Especial washed SHB EP varietate Bourbon recolta 22/23 scor SCA 84. TRANSPORT GRATUIT! O cafea cu aciditate dulce citrică corp catifelat gust de ciocolată cu lapte și note strălucitoare de mandarine dulci și iasomie.Cafeaua din Costa Rica este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial. In aceste regiuni cafeaua este majoritar crescuta in ferme mici procesata culeasa si spalata manual.Climatul umed altitudinea mare si solurile vulcanice sunt conditii ideale pentru cultivarea cafelelor premium high-class.   Caracteristici: Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica Aciditate: 4/5 Corp: 4/5 Aroma: 5/5 Tratare: washed (spalata) Altitudine: 1300 - 1800 m Prajire: Mediu City   Originea faimei cafelei din Costa Rica este chiar Valea Centrală. Situată în inima acestei bijuterii latino-americane Valea Centrală este cea mai populată regiune cu capitala San José în est. Două lanțuri muntoase pline de verdeață mărginesc valea creând un microclimat unic cu condiții excepționale pentru cultivarea cafelei. Cei patru vulcani majori din zonă și anume Poás Barva Irazú și Turrialba oferă soluri fertile contribuind la o nutriție valoroasă pentru vegetația locală. Ca urmare zona Văii Centrale strălucește cu un amestec verde de terenuri agricole și parcuri naționale. Deoarece regiunea cafelei se află la o altitudine cuprinsă între 1.350 și 1.600 de metri sunt date condițiile pentru creșterea boabelor strict tari (SHB). Boabele de cafea cultivate la peste 1.350 de metri sunt clasificate SHB și cresc mai lent decât la altitudini mai mici. Creșterea lentă lasă mai mult timp pentru a construi un bob de cafea mai puternic și mai dur ceea ce duce la arome și aciditate mai intense.
Nota clientilor