Etolia Honduras Flor Azul 250g cafea boabe proaspat prajita este cafea boabe proaspat prajita de origine 100% Arabica. Sortiment: Bourbon Caturra Catuai Pacas Typica recolta Dec 23 - Apr 24 scor SCA 84. Țară de origine: Romania Cantitate: 250g cafea boabe TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Honduras Flor Azul 1kg cafea boabe proaspat prajita. Deși Honduras produce mai multă cafea decât Costa Rica și Guatemala la un loc se cunosc puține lucruri despre această țară în domeniul specialităților. Situat de-a lungul graniței cu Salvador în sud-vestul țării Montecillos are condiții meteorologice ideale și altitudini ridicate pentru cultivarea cafelei de specialitate. Ca urmare a calității acestei regiuni Montecillos a dobândit recunoaștere la nivel mondial și găzduiește prima denumire de origine din Honduras: Café de Marcala.Această selecție L+B Flor Azul provine de la prietenii noștri de la COMSA situată în districtul Marcala La Paz. Cooperativa a fost înființată în anul 2000 de 45 de fermieri preocupați de comunitate. Regiunile recoltei sunt Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta cuprinzand altitudini intre 1000 si 1600m cu variatii de boabe Bourbon Caturra Catuai Pacas si Typica. Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aromă: 3/5 Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica Tratare: washed (spalata) Zona: Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta Altitudine: 1000 - 1600m Gust: fructe cu samburi Note: miere ciocolata neagra Aciditate: citrica placuta Corp: mediu matasos Prajire: Mediu City Strictly Hard Grown (SHG). Cafeaua Strictly Hard Grown (SHG) crescuta la altitudine este rezistenta si poate fi prajita de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate cat si in amestec. Aceasta cafeaeste de obicei dulce și fina și poate începe să dezvolte arome tipice de citrice vanilie nuci și ciocolată. EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine. Cafeaua proaspat prajita este o categorie aparte de cafea care se aduce verde in tara si se prajeste local pentru a fi cat mai proaspata posibil. Astfel se poate savura la nivelul sau maxim de aroma. Fiecare origine are alte nuante alte note alta savoare.
Scrie parerea ta
Etolia Honduras Flor Azul 250g cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia Honduras Flor Azul 250g cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Honduras Flor Azul 250g cafea boabe proaspat prajita este cafea boabe proaspat prajita de origine 100% Arabica. Sortiment: Bourbon Caturra Catuai Pacas Typica recolta Dec 23 - Apr 24 scor SCA 84. Țară de origine: Romania Cantitate: 250g cafea boabe TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Honduras Flor Azul 1kg cafea boabe proaspat prajita. Deși Honduras produce mai multă cafea decât Costa Rica și Guatemala la un loc se cunosc puține lucruri despre această țară în domeniul specialităților. Situat de-a lungul graniței cu Salvador în sud-vestul țării Montecillos are condiții meteorologice ideale și altitudini ridicate pentru cultivarea cafelei de specialitate. Ca urmare a calității acestei regiuni Montecillos a dobândit recunoaștere la nivel mondial și găzduiește prima denumire de origine din Honduras: Café de Marcala.Această selecție L+B Flor Azul provine de la prietenii noștri de la COMSA situată în districtul Marcala La Paz. Cooperativa a fost înființată în anul 2000 de 45 de fermieri preocupați de comunitate. Regiunile recoltei sunt Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta cuprinzand altitudini intre 1000 si 1600m cu variatii de boabe Bourbon Caturra Catuai Pacas si Typica. Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aromă: 3/5 Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica Tratare: washed (spalata) Zona: Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta Altitudine: 1000 - 1600m Gust: fructe cu samburi Note: miere ciocolata neagra Aciditate: citrica placuta Corp: mediu matasos Prajire: Mediu City Strictly Hard Grown (SHG). Cafeaua Strictly Hard Grown (SHG) crescuta la altitudine este rezistenta si poate fi prajita de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate cat si in amestec. Aceasta cafeaeste de obicei dulce și fina și poate începe să dezvolte arome tipice de citrice vanilie nuci și ciocolată. EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine. Cafeaua proaspat prajita este o categorie aparte de cafea care se aduce verde in tara si se prajeste local pentru a fi cat mai proaspata posibil. Astfel se poate savura la nivelul sau maxim de aroma. Fiecare origine are alte nuante alte note alta savoare.
Acorda un calificativ