Hotspot Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot 250g cafea boabe este cafea proaspat prajita recunoscuta pentru aciditatea sa. Acum imaginează-ți că aroma din ceașcă îți umple aerul cu note tentante de vin cu nuanțe de mure zmeură și coacăze negre iar vibrațiile florilor de iasomie culmină acest festival al gustului. Acest microlot conține un mix de varietăți specifice acestei zone. Statia de procesare Kokanna este situata in zona Gedeo la 60 de km de orasul Yirgacheffe la o altitudine de 1800-2100m. Producatorii locali duc recolta culeasa manual la moara. Aici are loc primul proces: sortarea dupa care sunt decorticate si lasate la fermentat in bazine cu apa timp de 36-48 de ore urmand a fi spalate in apa limpede pentru a inlatura orice urma de mucilagiu. Boabele sunt uscate la soare pe niste paturi ridicate si intoarse constant la 2-3 ore in primele zile ale procesului de uscare. Circulatia aerului acestei micro-regiuni ofera o uscare uniforma boabelor iar in 10-12 zile ajung la o umiditate ideala de 11 5%. Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Scrie parerea ta
Hotspot Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot 250g cafea boabe
Ai cumparat produsul Hotspot Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot 250g cafea boabe ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Hotspot Ethiopia Yirgacheffe Kokanna Microlot 250g cafea boabe este cafea proaspat prajita recunoscuta pentru aciditatea sa. Acum imaginează-ți că aroma din ceașcă îți umple aerul cu note tentante de vin cu nuanțe de mure zmeură și coacăze negre iar vibrațiile florilor de iasomie culmină acest festival al gustului. Acest microlot conține un mix de varietăți specifice acestei zone. Statia de procesare Kokanna este situata in zona Gedeo la 60 de km de orasul Yirgacheffe la o altitudine de 1800-2100m. Producatorii locali duc recolta culeasa manual la moara. Aici are loc primul proces: sortarea dupa care sunt decorticate si lasate la fermentat in bazine cu apa timp de 36-48 de ore urmand a fi spalate in apa limpede pentru a inlatura orice urma de mucilagiu. Boabele sunt uscate la soare pe niste paturi ridicate si intoarse constant la 2-3 ore in primele zile ale procesului de uscare. Circulatia aerului acestei micro-regiuni ofera o uscare uniforma boabelor iar in 10-12 zile ajung la o umiditate ideala de 11 5%. Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Acorda un calificativ