Etolia Brazilia Sul de Minas 1kg cafea boabe proaspat prajita + GRATUIT Pahar sticla espresso pereti dubli 100ml

Cod intern: xsales_290217548
Producator: Etolia
Vizualizari: 10 / Achizitii: 10
Pret:   79.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 13-08-2024: 08:08 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate cu o aroma echilibrata si complexa. Profită acum de OFERTA LIMITATĂ ETOLIA. La achiziția unei pungi de cafea boabe Etolia Brazilia Sul de Minas 1kg cafea boabe proaspat prajita beneficiezi de Pahar Etolia sticla pereti dubli pentru Espresso 100ml - GRATUIT. Sortiment: Brazilia Sul de Minas SCR 17/18 Scor: 80 O cafea dulce echilibrată cu un corp catifelat aciditate ușoară și note de nuci și ciocolată. Cantitate: 1kg cafea boabe 100% Arabica Recolta: 23/24 TRANSPORT GRATUIT! Caracteristici: Aciditate: 2/5 Corp: 2/5 Aroma: 3/5 Tratare: decorticare naturala Altitudine: 1050m - 1150m Varietate: Various Certificare: Rainforest Alliance Gust: dulce si echilibrat Aciditate: usoara Corp: catifelat Note: ciocolată nuci Prajire: Mediu City Brazilia este unul dintre cei mai mari producatori de cafea la nivel mondial cu plantatii care cresc aproximativ sase miliarde de plante de cafea dintre care 74% sunt Arabica si 26% Robusta. Zonele Minas Gerais Sao Paulo si Parana produc cea mai multa cafea gratie solului si climatului favorabile. Recoltarea se face in lunile uscate - mai iunie si iulie. Fazenda Pântano este o ferma situata in Cerrado in apropierea orasului Patos de Minas la o altitudine de 1150m si are o suprafata totala de 600ha din care peste 100 sunt alocate pentru rezerve permanente de padure potrivit legii braziliene. Ciresele de cafea Yellow Bourbon sunt culese si decorticate si apoi imediat uscate pe paturi inaltate in stil african. Acest tip de procesare ofera in ceasca note mai puternice corp mai slab si complexitate mai mare decat cafeaua procesata natural.
Nota clientilor