Whiteferm - Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae - este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si tipicitatea soiului de struguri. In plus aceste caracteristici o fac recomandabila pentru refermentari fara probleme sau pentru fermentarea in autoclave la temperature scazute. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 gde drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Scrie parerea ta
Vinoferm Whiteferm 100 gr, drojdie speciala pentru vin alb superior, Essedielle, imbunatateste aromele naturale tipice soiului de strugure, poate fi folosita si pentru refermentare si fermentatii la temperaturi scazute
Ai cumparat produsul Vinoferm Whiteferm 100 gr, drojdie speciala pentru vin alb superior, Essedielle, imbunatateste aromele naturale tipice soiului de strugure, poate fi folosita si pentru refermentare si fermentatii la temperaturi scazute ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Whiteferm - Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae - este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si tipicitatea soiului de struguri. In plus aceste caracteristici o fac recomandabila pentru refermentari fara probleme sau pentru fermentarea in autoclave la temperature scazute. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 gde drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Acorda un calificativ