faina fara glutenfara soiascazut in proteine cu 80%Ingrediente: amidon de grau fara gluten (Germania), faina de porumb, dextroza, faina de ovaz fara gluten,lapte praf, fibre de cartofi, stabilizator (guma guar, guma xantan, E464), agent de crestere (bicarbonat de sodiu), agent de tratare (acid ascorbic). Reteta paine taraneasca fara gluten (de 900gr):Ingrediente:500g faina fara gluten pentru paine taraneasca 500gr Glutenix20g drojdie proaspata440 ml apa calduta12 - 15g sarePentru aparat de copt paine: turnam apa in cuva si dizolvam drojdia. Adaugam amestecul de faina, sarea si alegem un program rapid (aprox:1,5ore). Cuptor traditional : amestecam ingredientele cu mixer, timp de 2-3 minute pana primim un aluat uniform. Ungem formele cu ulei, impartim aluatul, punem de o parte, asteptam pana creste dublu si coacem la 200C timp de 40 minute. Dupa 15 min de coacere putem unge cu ulei pentru a obtine o culoare mai frumoasa.Valori Nutritionale/100grEnergie:kJ / kcal1428/337Lipide:g0.2 din care, acizi grasi saturati:g0.07Carbohidrati:g79.90 din care, zaharuri:g3.3Proteine:g5Fibre:g1.3Sare:g
Scrie parerea ta
Mix Paine Alba Taraneasca, fara gluten, 500 g, It`S Us
Ai cumparat produsul Mix Paine Alba Taraneasca, fara gluten, 500 g, It`S Us ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
faina fara glutenfara soiascazut in proteine cu 80%Ingrediente: amidon de grau fara gluten (Germania), faina de porumb, dextroza, faina de ovaz fara gluten,lapte praf, fibre de cartofi, stabilizator (guma guar, guma xantan, E464), agent de crestere (bicarbonat de sodiu), agent de tratare (acid ascorbic). Reteta paine taraneasca fara gluten (de 900gr):Ingrediente:500g faina fara gluten pentru paine taraneasca 500gr Glutenix20g drojdie proaspata440 ml apa calduta12 - 15g sarePentru aparat de copt paine: turnam apa in cuva si dizolvam drojdia. Adaugam amestecul de faina, sarea si alegem un program rapid (aprox:1,5ore). Cuptor traditional : amestecam ingredientele cu mixer, timp de 2-3 minute pana primim un aluat uniform. Ungem formele cu ulei, impartim aluatul, punem de o parte, asteptam pana creste dublu si coacem la 200C timp de 40 minute. Dupa 15 min de coacere putem unge cu ulei pentru a obtine o culoare mai frumoasa.Valori Nutritionale/100grEnergie:kJ / kcal1428/337Lipide:g0.2 din care, acizi grasi saturati:g0.07Carbohidrati:g79.90 din care, zaharuri:g3.3Proteine:g5Fibre:g1.3Sare:g
Acorda un calificativ